De Amerikaanse verkiezingen

Charles Groenhuijsen gaat ons onder meer vertellen over de presidentsverkiezingen die op 3 november 2020 worden gehouden. Dan pas zullen we weten of Donald Trump opnieuw geïnaugureerd zal worden als president van de Verenigde Staten. Charles Groenhuijsen heeft alvast in zijn nieuwe boek: Alles gaat voorbij. Zelfs Donald Trump, een voorschotje genomen op de uitslag van de verkiezingen. Hij signaleert grote veranderingen in de Amerikaanse maatschappij. De USA worden progressiever, zo is zijn mening.

Op Super Tuesday, de belangrijkste dag van de voorverkiezingen, (3 maart) krijgen we alvast een beetje zicht op het verloop van de verkiezingen.
Charles Groenhuijsen schetst ons in zijn lezing en boek een verrassend beeld van een veranderende USA en de hoofdrolspelers bij de verkiezingen van 2020.

Wanneer: donderdag 12 maart
Plaats: Doopsgezinde kerk, Oude Boteringestraat 33, 9712 GD Groningen
Open vanaf: 12.00 uur
Lezing: 12.30-13.30 uur
Organisatie: Vrienden Academisch Erfgoed Groningen i.s.m. De Culturele Onderneming

Voor deze lezing wordt u vriendelijk verzocht u aan te melden via het contactformulier op onze website. Vul bij het veld vragen/opmerkingen in welke lezing u wilt bezoeken en met hoeveel personen. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging van de e-mail zodat u zeker weet dat we de e-mail hebben ontvangen. Alleen indien de zaal is overtekend krijgt u hiervan nader bericht.